Lagere prijzen, betere servers en makkelijker betalen

We hebben onze VPS pakketten op de schop genomen. Vanaf nu zijn er 6 pakketten waaruit je kunt kiezen en het is mogelijk om te betalen via automatische incasso. Daardoor wordt je server nooit meer afgesloten wegens een betalingsachterstand.  In de afgelopen weken hebben we proefgedraaid met de vernieuwde pakketten en vanaf vandaag zijn deze ... Read More »

30th Mar 2017
Veranderingen in het Validatie Proces voor Symantec SSL Certificaten

Er komen binnenkort enkele wijzingen in het validatie proces voor de certificaten van de Symantec familie (Symantec, GeoTrust, Thawte, RapidSSL). Deze wijzigingen worden op korte termijn doorgevoerd. De veranderingen in deze processen gaan live in de productie omgeving op 15 maart 2017. DNS validatie: Het DNS record is een TXT record in ... Read More »

9th Mar 2017
Controlepaneel V2.0 live!

Vandaag hebben wij onze nieuwe versie van het controlepaneel gelanceerd. In deze nieuwe versie hebben wij verschillende verbeteringen doorgevoerd waaronder de layout. De oude layout was niet meer relevant en werkte niet goed op mobiele apparaten (34% van onze controlepaneel bezoekers zijn mobiel). Wij hebben daarnaast nog meer verbeteringen ... Read More »

3rd Mar 2017