We hebben onze VPS pakketten op de schop genomen. Vanaf nu zijn er 6 pakketten waaruit je kunt kiezen en het is mogelijk om te betalen via automatische incasso. Daardoor wordt je server nooit meer afgesloten wegens een betalingsachterstand. 

In de afgelopen weken hebben we proefgedraaid met de vernieuwde pakketten en vanaf vandaag zijn deze officieel beschikbaar. Niet alleen kun je vanaf nu per maand of per jaar via automatische incasso betalen, we hebben daarnaast het aantal beschikbare pakketten van 12 teruggebracht naar 6 en hebben de servers een flinke upgrade gegeven. Verder is onze incasso nu doorlopend, dus eenmalig machtigen is voor altijd genieten.

Nieuwe pakken, lagere prijzen

Met gepaste trots presteneren wij onze 3 nieuwe pakketten verdeelt over 2 categorieen, in de SSD categorie: SSD X2, SSD X4 en SSD X8 en in de PRO categorie: PRO X6, PRO X12 en PRO X24. Het verschil in de categorieen zit zich in de extra mogelijkheden. Onze SSD pakketten bieden standaard Snapshot backups aan, terwijl onze PRO pakketten Snapshot, Replicator en Remote backup aanbieden. 

Daarnaast hebben wij meerdere nieuwe functies toegevoegd aan onze VPS pakketten:
  • Tot wel 16 verschillende IP-adressen (kies zelf welke herkomst zoals Nederland, Belgie, Rusland, Verenigd Koningkrijk of een van de andere 22 landen).
  • Onbeperkt aantal externe SSD hardeschijven toevoegen tot maximaal 500GB per schijf. 
  • Plesk Panel 12 gratis bij de PRO pakketten. 
  • Onbeperkt dataverkeer (zolang je het niet te gek maakt).
En als kers op de taart draait elke Cloud VPS poule nu in mirror, dus gaat er een server stuk pakt de volgende het over zonder dat je het merkt.

Thursday, March 30, 2017« Back